úterý 14. listopadu 2017


Rodinný dům, Nové Syrovice


Exkluzivně vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 2+1 v obci Nové Syrovice, vzdálené 6 km od Moravských Budějovic. Celková velikost pozemku je 342 m2. Rodinný dům se skládá z chodby, tří obytných místností, komory, koupelny, WC. K domu náleží také sklep, půda upravená pro letní bydlení. Součástí domu jsou i tři hospodářské místnosti se samostatnými vchody ze dvora. Nemovitost je určena k rekonstrukci. V domě je zavedena elektřina, voda a kanalizace, plynová přípojka před domem. A je zde také studna. Vytápění domu je řešeno kamny na tuhá paliva. K nemovitosti náleží zahrada o výměře 433 m2. Parkování je možné před domem, v průjezdu nebo ve dvoře. 
V případě zájmu je možné k rodinnému domu dokoupit také další část pozemku o velikosti 640 m2. 

V obci je kompletní občanská vybavenost, školka, škola, knihovna, restaurace, nákupní středisko. Je zde penzión s bazénem http://www.dajpr.cz/. Nové Syrovice se rozkládají jen 13 km o Vranovské přehrady. Nejznámější turistickou atrakcí je Graselova stezka nazvaná po známém loupežníkovi a vedoucí až do Rakouska.

Dům je vhodný k bydlení pro menší rodinu nebo k chalupaření. Další možností díky velikosti pozemku je přestavět nemovitost na velký dům.

Cena nemovitosti je 800 tisíc. Kč včetně provize RK 
Zajistíme pro Vás právní služby (kupní smlouva, advokátní úschova kupní ceny), katastrální úřad (změna vlastnického práva, návrhy na vklad vlastnického práva), a finanční služby (celkové vyřešení financování Vaší nemovitosti, garance nejnižší sazby na trhu, pojištění nemovitosti, atd. … )